Stiinta Explorari a terminat campionatul pe locul 6

Stiinta Explorari a terminat campionatul pe locul 6

Întâlnirea pentru locul 5 dintre Unirea Dej și Știința Explorări s-a încheiat cu scorul general de 3-0 pentru dejeni, care au obținut dreptul de a juca în ediția viitoare a Challenge Cup.

După victoriile de pe teren propriu cu 3-2 și 3-1, Unirea a câștigat și meciul al treilea, jucat în deplasare, cu Știința Explorări adjudecându-și astfel locul 5, la finalul acestei ediții de campionat. Băimărenii au fost depășiți net de un adversar mult mai motivat și încheie sezonul pe poziția a 6-a, care le dă dreptul să joace în ediția următoare a Cupei Balcanice.

Știința Explorări Baia Mare - Unirea Dej 0-3 (-17, -22, -20) (meciul 3)

Explorări: Răileanu, Negrean, Păștean, Socaciu, Țuțea, Suson, C. Tofan (libero). Au mai jucat: Moisa, Cuciureanu, Veber, Nagy și Neamț. Antrenori: Marius Botea și Sorin Pop.

Unirea: Dascălu, L. Tofan, Cuk, Coasă, Didorciuc, Dincă, B. Rus (libero). A mai jucat: I. Dinu. Antrenori; Victor Lazăr și Tiberiu Szilagy.

Au arbitrat: Florin Dragomir (București) și Paul Szabo-Alexi (Oradea). Observator FRV: Vasile Mășcășan (Târgu Mureș).

   

Lasa un Comentariu

Adresa de email nu se va publica *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>