Stiina Explorari a renuntat la americanul Thompson si a adus un fost campion mondial

Stiina Explorari a renuntat la americanul Thompson si a adus un fost campion mondial

Transfer de ultimă oră la Știința Explorări. Cu trei zile înainte de startul campionatului s-a alăturat echipei brazilianul Alan Barbosa Domingos. Acesta este născut în data de 15 februarie 1980, are 1,90 m înălțime și evoluează pe postul de libero.

    Alan este fost component al naționalei Braziliei, echipă cu care a câștigat Campionatul Mondial în 2010 și Liga Mondială în 2004 și 2007.

    Noul jucător al Științei Explorări a evoluat în ultimul sezon în țara natală la Kirin Campinas.

     Brazilianul nu este la prima experiență în Europa. El a mai jucat în Belgia la Noliko Masseik (vicecampion în 2005) și în Rusia la Dinamo Moscova (campion în 2008) și Lokomotiv Belgorod.

    În sezonul 2013-2014, Alan a jucat în Qatar la Al-Rayyan, formație cu care a ocupat locul 2 la Campionatul Mondial al Cluburilor, fiind desemnat cel mai bun libero al competiției.

    Știința Explorări a renunțat în schimb la americanul Ryan Thompson, care este în acest moment în căutarea unui nou contract.

Lasa un Comentariu

Adresa de email nu se va publica *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>