Stelian Moculescu, la antrenamentele echipei Știința Explorări

Stelian Moculescu, la antrenamentele echipei Știința Explorări

Binecunoscutul antrenor Stelian Moculescu se află în acest zile în Baia Mare și participă la antrenamentele echipei Știința Explorări. Moculescu se implică activ în ședințele de pregătire și nu ezită să ofere sfaturi individuale fiecărui jucător.

Stelian Moculescu: Cred că vin pentru al patrulea an consecutiv în Baia Mare și mă simt foarte bine. Primul contact cu Știința Explorări l-am avut prin antrenorul Marius Botea, care m-a invitat prima dată aici. Apoi m-am împrietenit cu toți de la echipă și sunt bucuros că pot împărtăși din experiența mea unor antrenori și jucători care au ambiția de a progresa. Despre voleiul românesc nu am prea multe de spus, rezultatele vorbesc de la sine. Din păcate lumea nu are răbdare în România să construiască ceva durabil și sănătos și nici nu cred că există o dorință reală de prefecționare, de specializare. Totuși dacă citești site-urile și forumurile, toți își dau aere de specialiști și ai putea crede că suntem cel puțin campioni europeni. Nu știu dacă există prea multe raze de speranță pentru voleiul românesc.

Marius Botea: Noi antrenorii echipei, dar și jucătorii, așteptăm cu nerăbdare vizita anuală a domnului Stelian Moculescu. Este o plăcere să-l urmărim la antrenamente și întotdeauna avem ceva de învățat de la dânsul.

Fost antrenor al naționalelor Germaniei și României, Stelian Moculescu a avut o carieră de succes la formația germană de club VfB Friedrichshafen, cu care a câștigat de 18 ori campionatul și de 20 ori Cupa Germaniei. De asemenea, cu Moculescu pe bancă, VfB Friedrichshafen a câștigat Liga Campionilor în 2007, s-a clasat pe locul 2 în aceeași competiție în 1996 și 2000 și pe locul 3 în 1999.

Lasa un Comentariu

Adresa de email nu se va publica *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>