Stelian Moculescu (antrenor VfB Friedrichshafen): Fiecare poate sa invete de la celalalt

Stelian Moculescu (antrenor VfB Friedrichshafen): Fiecare poate sa invete de la celalalt

Antrenorul Stelian Moculescu participa incepând de azi și pana sambata la antrenamentele echipei Stiinta Explorari.

    Stelian Moculescu (antrenor VfB Friedrischafen): "Imi face placere sa vin in Baia Mare, am o relatie buna cu cei doi antrenori Marius Botea si Sorin Pop. Facem putin volei, mai discutam ce mai e nou, schimbam pareri. Fiecare poate sa invete de la celalalt si asa putem sa ducem voleiul mai in fata.

    Am urmarit numai din presa ce s-a intamplat in ultimul sezon in Romania, asa ca nu pot sa va spun daca nivelul e mai bun sau mai rau. Pot sa spun doar ca a fost o echipa care a fost peste toti (Tomis Constanta), care a avut jucatori de calitate internationala, in rest, cred ca au fost echipe de nivel normal in aceasta editie de campionat.

    Voleiul romanesc pare sa fie la un nou inceput de drum. Juniorii s-au calificat la Europene dupa foarte multi ani, seniorii in calificari au jucat foarte bine, au ratat la mustata. Este un inceput. Dar eu le doresc sa continue pe drumul acesta pentru ca este un drum lung."

    Marius Botea (antrenor princ. Știința Explorări): "Dupa cum se stie, domnul Moculescu este unul dintre cei mai buni antrenori din Europa.Un antrenor deschis pentru absolut orice discutie, un om intelelegator si care vrea sa ajute. Noi, ca si antrenori, recunoastem si suntem de acord ca avem anumite probleme. Daca vom accepta ca mai avem de invatat atunci exista sansa de progres si noi asta urmarim.

    Jucatorii il considera pe domnul Moculescu un etalon in voleiul mondial. Este respectat in intrega lume si au vazut in intalnirea cu Moculescu o oportunitate."

Lasa un Comentariu

Adresa de email nu se va publica *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>