Shawn Sangrey, la primul antrenament cu Stiinta Explorari

Shawn Sangrey, la primul antrenament cu Stiinta Explorari

Americanul Shawn Sangrey este ultimul jucator transferat de Stiinta Explorari in aceasta vara. Sangrey este hotarat sa se integreze cat mai repede in echipa, mai ales ca l-a regasit la Explorari pe John Klanak, cu care a mai jucat in echipa Universitatii din Ohio.

    Shawn Sangrey (Stiinta Explorari): Am jucat cu John Klanac in timpul facultatii si m-am inteles bine cu el in echipa. M-am intalnit cu ceilalti colegi ieri si azi si sunt foarte amabili. De asemenea sunt profesionisti, la fel ca antrenorul nostru, și impreuna vom castiga. Ma astept ss castigam multe meciuri si, daca se poate, sa castigam chiar campionatul anul acesta. Acesta a fost intotdeauna telul meu. Vreau sa ajut echipa sa progreseze si sa aduc un plus de energie in cadrul lotului.

    Marius Botea (antrenor principal Stiinta Explorari): Este un jucator de care aveam nevoie, ca si o alternativa la postul de fals, unde il aveam doar pe Veber. Eu cred si sper, dupa informatiile pe care le avem despre el, sa ne ajute in noul sezon.

Lasa un Comentariu

Adresa de email nu se va publica *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>