Rugby (Cupa Regelui): CSM Știința Baia Mare - Timișoara Saracens 14-3 (7-3)

Rugby (Cupa Regelui): CSM Știința Baia Mare - Timișoara Saracens 14-3 (7-3)

Victorie de orgoliu obținută azi de CSM Știința în fața marii rivale Timișoara Saracens. Partida disputată în etapa a 3-a a Cupei Regelui a fost una de uzură și presărată cu destui nervi. Băimărenii s-au impus însă meritat, grație superiorității pe grămadă.

Oaspeții au deschis scorul încă din minutul 2, când Calafeteanu a transformat o lovitură de pedeapsă. Dominarea categorică a gazdelor s-a concretizat abia în minutul 38, printr-un eseu de penalizare transformat de Luke Samoa, acordat într-un moment în care timișorenii jucau în 13 oameni. La mijlocul reprizei a doua CSM Știința a marcat un nou eseu prin Fakaosilea, transformarea fiind realizată de același Luke Samoa, care a stabilit astfel scorul final. Băimărenii au văzut în acest meci un cartonaș galben, în timp ce oaspeții au primit patru cartonașe galbene.

Lasa un Comentariu

Adresa de email nu se va publica *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>