Rugby (Cupa Regelui): CSM Știința Baia Mare - Dinamo București 28-15 (22-9)

Rugby (Cupa Regelui): CSM Știința Baia Mare - Dinamo București 28-15 (22-9)

Punct ochit, punct lovit, pentru CSM Știința Baia Mare. Băimărenii aveau nevoie de o victorie cu punct bonus în ultimul meci din sezonul regulat al Cupei Regelui, pentru a se califica direct în semifinale, și au reușit cu ușurință să-și îndeplinească acest obiectiv.

Partida de pe teren propriu cu Dinamo București s-a disputat pe o ploaie mocănească și a fost tranșată de gazde încă din prima repriză. În această parte a jocului, zimbrii au marcat 4 eseuri prin R. Ailenei, Maravunawasawasa,Sean Morrell și Oprea, doar unul dintre ele fiind transformat de Luke Samoa. Același jucător a mai transformat însă pentru băimăreni două lovituri de pedeapsă în repriza a doua.

Toate punctele oaspeților au fost realizate de Liueli Simote, care a transformat 5 lvituri de pedeapsă.

În urma victoriei de azi, CSM Știința a încheiat sezonul regulat al Cupei Regelui primul loc,și s-a calificat în semifinalele competiției.

Lasa un Comentariu

Adresa de email nu se va publica *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>