RUGBY: CSM Știința Baia Mare - CSM București 53-25 (29-15)

RUGBY: CSM Știința Baia Mare - CSM București  53-25 (29-15)

Etapa a 4-a SuperLigii de rugby a programat pe stadinul Arena Zimbrilor din Baia Mare un meci extrem de spectaculos, pigmentat cu numai puțin de 10 eseuri. Oaspeții au început în forță partida și au condus cu 15-5 în minutul 17, încercând să demonsterze că victoria surprinzătoare, obținută în etapa precedentă pe teren propriu în fața campioanei Timișoara Saracens, nu a fost întâmplătoare. Ulterior lucrurile au reintrat în normal, băimărenii reușind să întoarcă soarta meciului, grație în principal superiorității evidente a grămezii, care a împins permanent jocul spre terenul de țintă al oaspeților.

Zimbrii au marcat în acest meci 7 încercari (Sikuea 2, Taniela 1, Samoa 1, Samkaradze 1, Ailenei 1șsi un eseu de penalizare). Taniela Maravunawasawasa a transformat 6 eseuri și marcat și două penalități. Oaspeții au înscris 3 eseuri (Ispir, Plopeanu și Fahiua). Fathiua a transformat două încercări și a mai punctat dintr-o penalitate și un drop-gol.

În etapa următoare, CSM Știința va juca în deplasare cu Steaua București.

Lasa un Comentariu

Adresa de email nu se va publica *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>