Robert Țuțea (Știința Explorări): Vreau să revin cÔt mai repede la o formă fizică optimă

Robert Țuțea (Știința Explorări): Vreau să revin cÔt mai repede la o formă fizică optimă

La 33 de ani, după două sezoane jucate pentru Phoenix Șimleu Silvaniei și VCM LPS Piatra Neamț, Robert Țuțea s-a întors în această vară la Știința Explorări, echipa la care a cunoscut cele mai mari satisfacții de-a lungul carierei.

    R.: - Cum s-a produs revenirea ta la Știința Explorări?

    R. Țuțea: - Am avut o discuție cu domnul președinte Traian Rad Tăut și cu domnul antrenor Marius Botea, în urma căreia dânșii s-au arătat dispuși să mă ajute să revin acasă, alături de familie, în timp ce eu urmează să ajut cât mai mult echipa în noul sezon.

    - R.: Cum ai reintrat în atmosfera de la Știința Explorări?

    - R. Țuțea: Pentru mine a fost foarte ușor, pentru că îi cunosc foarte bine pe marea majoritatea a colegilor de echipă. De asemenea, standardele în ceea ce privește antrenamentele au rămas aceleași, la fel ca și obiectivul, calificarea într-o cupă europeană.

    -R.: Ce ți-ai propus în plan personal pentru noul sezon?

    - R. Țuțea: Deocamdată pentru mine este foarte greu în această perioadă, pentru că nu m-am antrenat timp de 5 luni. Vreau să revin cât mai repede la o formă fizică optimă. Apoi, când mi se va oferi șansa să joc sunt hotărât să o valorific.

    - R.: Cum vezi evoluția echipei Știința Explorări în noul sezon?

    - R. Țuțea: Deocamdată nu știm valoarea exactă a adversarilor, pentru că s-au făcut multe transferuri în această vară, dar, ca de obicei, sunt convins că Explorări va fi un adversar redutabil pentru celelate echipe.

Lasa un Comentariu

Adresa de email nu se va publica *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>