Paul Olar este noul jucator al Stiintei Explorari

Paul Olar este noul jucator al Stiintei Explorari

Stiinta Explorari a semnat un contract pe doua sezoane cu Paul Marcel Olar, jucator care evolueaza pe postul de libero. Nascutiîn data de 27 iunie 1990, Olar este baimarean si in ultimul campionat a facut parte din lotul echipei Phoenix Simleu Silvaniei.

Paul Olar, primul transfer facut de Stiinta Explorari pentru sezonul viitor, s-a prezentat deja la antrenamentele echipei. Voleibalistul in varstă de 24 de ani a inceput voleiul in Baia Mare, in clasa a V-a, cu antrenorul Marius Botea, si are in palmares doua medalii de aur (minivolei și juniori I) si una de bronz (juniori II) cu CSS 2 Baia Mare. La seniori a jucat pentru Universitatea Timisoara si Phoenix Simleu Silvaniei, iar incepand din sezonul viitor va concura cu Rolland Balog, pentru postul de libero la Stiinta Explorari.

Paul Olar: Venirea la Explorari este un pas inainte pentru cariera mea. Ma bucur ca m-am intors acasa, la echipa la care mi-am dorit sa joc de cand eram copil. Concurenta cu Balog va fi benefica pentru amandoi. Deocamdata el are un mic avantaj in fata mea, deoarece are mai multa experienta si cunoaste mai bine antrenorii si colegii de echipa.

Lasa un Comentariu

Adresa de email nu se va publica *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>