Meci în deplasare cu CSM București (sâmbătă, ora 17)

Meci în deplasare cu CSM București (sâmbătă, ora 17)

Știința Explorări va juca în capitală împotriva echipei CSM București, în cadrul etapei a 5-a a Diviziei A1 de volei masculin. Meciul se va disputa sâmbătă, 10 noiembrie, de la ora 17, în sala din localitatea Dobroești. Jocul va fi arbitrat de Tudorel Arbunea (Brăila) și Florin Dimachi (Galați). Observator FRV a fost desemnat Angheluș Cotoanță (București).

    Băimărenii vor avea în față un adversar dificil, clubul primăriei capitalei încercând să-și impună supremația și la volei masculin, așa cum a făcut-o deja sau este pe care să o facă și la alte sporturi de echipă (volei feminin, handbal feminin și masculin sau rugby).

    În acest sens, CSM București s-a întâlnit în acestă vară cu mai mulți jucători străini și români de valoare. Înaintea acestei etape, Știința Explorări ocupă locul 8, cu 4 puncte (din 4 meciuri), în timp ce adversarii se află pe poziția a 4-a a clasamentului, cu 7 puncte (3 partide disputate).

    Programul etapei a 5-a (sâmbătă, 10 noiembrie);

    - VCM Piatra Neamț - Universitatea Cluj (ora 17);

    - CSM București - Știința Explorări (ora 17);

    - Unirea Dej - VM Zalău (ora 18);

    - Arcada Galați - SCMU Craiova (ora 19.30);

    - CSM Câmpia Turzii - Steaua București (se joacă în data de 15 noiembrie, de la ora 18);

    Dinamo București va sta.

Lasa un Comentariu

Adresa de email nu se va publica *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>