Meci cu vicecampioana

Meci cu vicecampioana

Sâmbătă, 23 octombrie (ora 12), Știința Explorări va juca pe teren propriu cu SCM Zalău, vicecampioana ultimei ediții de campionat, în cadrul etapei a treia a Diviziei A1.

    Partida va fi arbitrată de Alin Metizer (Ploiești) și Nicolae Cristea (Cluj-Napoca). Observator FRV va fi Ion Bărsan (Iași).

    Oaspeții vin în Baia Mare după două victorii consecutive cu 3-0 (în deplasare cu CS UV Timișoara și acasă cu Rapid București), în timp ce Știința Explorări a pierdut meciurile din primele două etape (2-3 acasă cu Dinamo și 0-3 în deplasare cu Steaua).

    Celelalte meciuri ale etapei a treia:

    - Dinamo București - Steaua București (azi, 22 octombrie, ora 15.30, TVR 3);

    - CS UV Timișoara - Unirea Dej (sâmbătă, 23 octombrie, ora 12.30);

    - Olimpia Titanii București - Știința București (sâmbătă, ora 17.30);

    - Universitatea Cluj-Napoca - SCMU Craiova (sâmbătă, ora 18);

    - Rapid București - Arcada Galați (sâmbătă, ora 19).

    Spectatorii vor putea asista la partida Știința Explorări - SCM Zalău în condițiile respectării prevederilor legale privind combaterea răspândirii virusului SARS-CoV-2.

    Accesul în sală va fi permis:

    - persoanelor care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2, pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;

    - persoanelor care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virului SARS-CoV-2, nu mai vechi de 72 de ore, sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 24 de ore;

    - persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confrimării infectării cu SARS-CoV-2, în condițiile stabilite prin ordinul comun al ministrului Tineretului și Sportului și cel al ministrului Sănătății.

    Partida va fi transmisă, în direct, pe pagina de Facebook PhotoSport YSR.

Lasa un Comentariu

Adresa de email nu se va publica *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>