Meci acasă cu Dinamo București (sâmbătă, ora 18)

Meci acasă cu Dinamo București (sâmbătă, ora 18)

Știința Explorări și Dinamo București se întâlnesc sâmbătă, 17 noiembrie, la ora 18, în sala polivalentă Lascăr Pană, în cadrul etapei a 6-a a campionatului. Partida va fi arbitrată de Tudor Pop și Andrei Savu (Cluj-Napoca). Traian Marinescu (București) va fi observator din partea FRV.

    Cofruntarea dintre cele două formații reprezintă un derby de tradiție pentru voleiul românesc. De-a lungul timpului cele două echipe s-au duelat, cel mai adesea, pentru primele locuri ale clasamentului, însă în acest sezon situația este diferită.

    După cinci etape, Dinamo ocupă locul 5 cu 7 puncte (4 meciuri disputate) și este îndreptățită să aspire la un loc în turneul pentru locurile 1-6, acolo unde se dă lupta pentru medalii, la terminarea primei faze a campionatului.

    În schimb, Explorări se află pe locul 9 (5 jocuri), cu 4 puncte și, din cauza problemelor finaciare cu care se confruntă, are ca obiectiv salvarea de la retrogradare.

    Programul etapei a 6-a (17-18 noiembrie):

    - SCMU Craiova - CSM București (sâmbătă, 17 noiembrie, ora 16);

    - VCM Piatra Neamț - Unirea Dej (sâmbătă, ora 17);

    - VM Zalău - Arcada Galați (sâmbătă, ora 18);

    - Știința Explorări - Dinamo București (sâmbătă, ora 18);

    - Universitatea Cluj - Steaua București (duminică, 19 noiembrie, ora 18);

    - CSM Câmpia Turzii va sta.

Lasa un Comentariu

Adresa de email nu se va publica *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>