Imhoff și Talpă, locuri fruntașe la finalul turului, în statisticile FRV

Imhoff și Talpă, locuri fruntașe la finalul turului, în statisticile FRV

 Doi jucători de la Știința Explorări sunt prezenți în topurile celor mai buni jucători din Divizia A1, la finalul turului, conform statisticilor furnizate de programul Data Volley, utilizat de Federația Română de Volei.

    Argentinianul Cristian Imhoff (foto) ocupă locul 2 într-un clasament alcătuit pe baza numărului punctelor realizate. Imhoff a contabilizat 152 puncte, fiind depășit doar de Alexsandro do Nascimento (CSM Câmpia Turzii)174p, în timp ce locul 3 a fost ocupat de un fost jucător de la Știința Explorări, Gabriel Cherbeleață (Steaua), cu 145p.

    De asemenea, Vasile Talpă se situează pe poziția a 5-a în ierarhia voleibaliștilor care au blocat cele mai multe atacuri, cu 26 blocaje. Locul I este ocupat de Răzvan Mihalcea (35 blocaje). Jucătorul moldovean de la Știința Explorări se află pe locul 5 și clasamentul celor mai eficienți voleibaliști, în ceea ce privește atacul, cu un procentaj de 61%. Pe primul loc se află Rareș Bălean (VM Zalău) cu 65%.

Lasa un Comentariu

Adresa de email nu se va publica *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>