Gigi Socaciu a castigat editia 2015 a Cupei Explorari la pescuit

Gigi Socaciu a castigat editia 2015 a Cupei Explorari la pescuit

 Pe lacul Nistru (prin amabilitatea domnului Virgil Pante) a avut loc a IV-a editie a Cupei Explorari la pescuit.

    Competitia a fost dominata autoritar de Gheorghe Socaciu, cel care avea sa o si castige cu o captura serioasa, 6 puieti si un caras de 178 g (toti eliberati ulterior de catre viitorul campion).

    Gheorghe Socaciu: Recunosc. Am fost bun. Cel mai bun. Chiar daca Neamt, Nagy, Rapeanu si Balog mi-au pus probleme serioase, de departe adversarii cei mai periculosi au fost Veber, Borota si Olar. Nu am nimic sa le transmit, dar mai au de stat pe balta...Si apoi, pescuitul seamana un pic cu voleiul, arunci momeala pe culoar si trebuie sa inchizi diagonala!.

    In sectiunea Galerii Media a site-ului nostru puteti vedea mai multe fotografii de la acest eveniment.

    Clubul intentioneaza sa organizeaza in perioada urmatoare si Cupa Explorari la fotbal-tenis. Desi campionii in exercitiu (antrenorii Marius Botea si Sorin Pop) nu ar trebui sa aiba emotii, circula tot mai multe zvonuri ca o coalitie formata din sportivi, oficiali si apropiati ai echipei lucreaza pentru a intrerupe anul acesta suprematia celor doi tehnicieni.

Lasa un Comentariu

Adresa de email nu se va publica *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>