Dan Florea: N-am stat mult pe gÔnduri cÔnd am primit telefonul de la Știința Explorări

Dan Florea: N-am stat mult pe gÔnduri cÔnd am primit telefonul de la Știința Explorări

Dan Ștefan Florea este unul dintre cei patru jucători, alături de Vlad Negrean, Codrin Mocanu și Andrei Butnaru, transferați în această vară de Știința Explorări. Florea este născut în Dej, în data de 14.10.1992, are 1,86 m înălțime și evoluează pe postul de ridicător.

    Dan Florea: M-am bucurat foarte mult când am fost întrebat dacă doresc să joc la Știința Explorări. N-am stat prea mult pe gânduri și am acceptat foarte repede propunerea. Am mai jucat de-a lungul anilor cu Robert Țuțea, Ștefan Lupu, Vlad Negrean și Andrei Veber. așa că sunt sigur că mă voi acomoda foarte repede cu antrenorii și noii colegi. Concurența cu Liviu Râpeanu, pe postul de ridicător, va fi una benefică pentru echipă. Va juca cel mai bun, cel mai în formă, dar important este ca echipa să câștige. Deocamdată suntem numai români în echipă și nu știm ce obiectiv vom avea în campionat. Eu sunt însă optimist.

    Dan Florea a venit de la VCM LPS Piatra Neamț și a semnat un contract pe două sezoane cu Știința Explorări.

Lasa un Comentariu

Adresa de email nu se va publica *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>