Cu Gabriel Cherbeleață ţn lot, RomÔnia joacă două amicale cu naționala Israelului

Cu Gabriel Cherbeleață ţn lot, RomÔnia joacă două amicale cu naționala Israelului

După o lună de pregătire centralizată, desfășurată în Craiova, echipa națională de volei masculin a României va disputa la finalul acestei săptămâni primele amicale, în vederea participării la preliminariile CE 2017, al cărui turneu final se va desfășura în Polonia.

Tricolorii vor întâlni vineri și sâmbătă, de la ora 18.30, naționala Israelului, ambele jocuri de pregătire fiind programate în sala polivalentă din Craiova.

României va evolua în Grupa F a turului 2 preliminar de calificare la CE 2017, alături de Cehia, Estonia și Macedonia, meciurile fiind programate în intervalele 15-17 și 23-25 septembrie 2016. Primul turneu va avea loc la Craiova, iar al doilea se va desfășura în Cehia, la Jablonec.

Echipele clasate pe primul loc, în cele șase grupe preliminare ale turului secund, se vor califica la turneul final, în timp ce ocupantele locului secund vor evolua în continuare în turul 3 preliminar, care mai oferă trei locuri calificante la turneul final.

Din lotul României pentru aceste meciuri face parte și voleibalistul echipei Știința Explorări, Gabriel Cherbeleață.

Lasa un Comentariu

Adresa de email nu se va publica *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>