CSM Stiinta - CSM Bucuresti 34-16, in primul meci din play-off

CSM Stiinta - CSM Bucuresti 34-16, in primul meci din play-off

CSM Stiinta a inceput in forta play-off-ul SuperLigii de rugby, reusind sa invinga pe teren propriu echipa CSM Bucuresti cu 34-16 (17-9). Daca meciurile din sezonul regulat dintre cele doua echipe au fost echilibrate (20-14 si 17-16 pentru baimareni), de data aceasta baietii antrenati de Eugen Apjok si Vasile Lucaci n-au mai dat nicio sansa adversarilor, reusind sa obtina si punctul bonus ofensiv. Gazdele au marcat patru eseuri in acest meci prin Fakaosilea, Oancea, Rusu si Vaiomounga, toate fiind transformate de Samoa. Celelate puncte ale baimarenilor au fost inscrise de Samoa (l.p.) si Brooks (l.p.).

In urma acestei victorii, CSM Stiinta nu mai poate pierde unul din primele doua locuri, astfel ca va juca semifinala pe teren propriu.

In etapa a doua din play-off, baimarenii vor juca sambata de la ora 18, din nou pe teren propriu, impotriva campioanei RCM Timisoara.

.

Lasa un Comentariu

Adresa de email nu se va publica *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>