Bun venit, Alexandru Dragomir!

Bun venit, Alexandru Dragomir!

Alexandru Dragomir va juca în următoarele două sezoane la Știința Explorări. Voleibalistul, care evoluează pe postul de ridicător, a fost transferat de la CTF Mihai I București, formație cu care a cucerit titlul național la juniori în sezonul 2017-2018. În ultimul campionat a jucat și în divizia A2 de seniori pentru echipa CSU Știința București.

    Alexandru Dragomir este născut în București, în data de 2 iulie 1999 și are 1,96 m înălțime. Fost component al echipei naționale de juniori a României, în acest moment face parte din lotul reprezentativei de tineret.

    Alexandru Dragomir: Impresarul meu s-a gândit că Știința Explorări este o echipă potrivită pentru mine în acest moment al carierei mele. Am vorbit apoi cu domnul antrenor Marius Botea și nu am stat mult pe gânduri înainte de a semna cu Știința Explorări. Nu e o problemă pentru mine că sunt departe de București, deoarece sunt obișnuit. În ultimii ani am fost plecat de acasă, în cantonamente sau la turnee, perioade îndelungate. Voi juca la Știința Explorări pe același post cu Dragoș Răileanu, un ridicător experimentat, de la care sunt sigur că voi avea multe de învățat.

Lasa un Comentariu

Adresa de email nu se va publica *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>