Arena Zimbrilor, omologata pentru meciuri internationale

Arena Zimbrilor, omologata pentru meciuri internationale

Stadionul de rugby al echipei CSM Știința Baia Mare a fost modernizat printr-un proiect finanțat de Ministerul Tineretului și Sportului cu suma de 2.500.000 de lei, Noua bază sportivă, denumita Arena Zimbrilor, include un număr de patru vestiare, un cabinet antidoping, o sală de forță, saună, o sală de conferințe de presă precum și o sală destinată trofeelor obținute. Proiectul include în mod etapizat și construirea unei tribune de aproximativ 550 de locuri plus un sistem modern de sonorizare a arenei, în speță ridicarea de grupuri sanitare.

Inaugurarea noii Arene a Zimbrilor a fost făcută vineri, 4 decembrie, în prezența oficialităților județene și locale. Băimărenii au avut și mulți alți invitați de onoare: scoțianul Richie Dixon - reprezentantul pentru România a World Rugby, Lynn Howells - directorul tehnic al reprezentativei României de Rugby, Haralambie Dumitraș – președintele Federației Române de Rugby, Florin Matei – secretar general F.R.R., George Bărgăunaș – președintele Colegiului Central de Arbitrii, Emil Pârțoc – președinte de onoare al Colegiului Central de Arbitrii, Mircea Paraschivescu – director de competiții în cadrul forului de specialitate, subsecretarul de stat din Ministerul Tineretului și Sportului - Ioan Augustin.

Lasa un Comentariu

Adresa de email nu se va publica *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>