Andrei Butnaru, cel mai tÔnăr jucător al echipei Știința Explorări

Andrei Butnaru, cel mai tÔnăr jucător al echipei Știința Explorări

Andrei Butnaru este cea mai recentă achiziție a echipei Știința Explorări. Andrei este născut în data de 9 februarie 1998 la Piatra Neamț, are 2,06 m înălțime și evoluează pe postul de centru. În ultimul an a evoluat cu dublă legitimare la LPS Piatra Neamț (locul 6 la turneul final al juniorilor) și CSM Suceava (locul 4 la turneul de promovare în divizia A1).

    Andrei Butnaru: Propunerea de a semna cu Știința Explorări a venit de la domnul antrenor Marius Botea. M-a urmărit la turneul final al juniorilor și cel de promovare în prima divizie, ambele disputate în Baia Mare, și cred că a considerat că am calitățile necesare pentru a juca la această echipă. M-au căutat și alte cluburi dar cred că Știința Explorări este pentru mine varianta ideală, acum când de abia mi-am încheiat junioratul. Știu că există o concurență puternică pe postul meu, iar pe Ștefan Lupu și Codrin Mocanu îi cunosc foarte bine, deoarece au jucat și ei la Piatra Neamț. Eu doresc să mă pregătesc cât mai bine, să progresez constant și să nu-i dezamăgesc pe cei care au încredere în mine.

    Andrei Butnaru a semnat un contract pe două sezoane cu Știința Explorări.

Lasa un Comentariu

Adresa de email nu se va publica *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>