Adversar tare pentru Știința Explorări în Cupa CEV

Adversar tare pentru Știința Explorări în Cupa CEV

Ieri a avut loc la Varna (Bulgaria) tragerea la sorți a partidelor din primul tur al Cupei CEV la volei masculin, ediția 2016-2017.

Știința Explorări va avea parte de un adversar puternic în acestă fază a competiției, urmând să întâlnească o formație care va veni din Liga Campionilor. Băimărenii vor avea ca adversar învinsa din partida Happoel Matte Asher Akko (Israel) - Hypo Tirol Innsbruk (Austria), ce se va juca în turul 2 preliminar al competiției.

Știința Explorări va disputa prima manșă a primului tur din Cupa CEV pe teren propriu în perioada 6-8 decembrie, returul fiind programat în deplasare, în intervalul 20-22 decembrie. Formația învingătoare din această dublă manșă va juca în 16-imile de finală ale Cupei CEV cu Fenerbahce Istanbul.

Marius Botea (antrenor principal Știința Explorări): "Vom avea un adversar extrem de puternic, dacă ținem cont este vorba de o echipă care va lua startul în Champions League. Nu cred că are prea mare importanță pe cine vom întâlni, dar din punct de vedere al distanței ar fi bine să jucăm cu Hypo Tirol Innsbruk."

Lasa un Comentariu

Adresa de email nu se va publica *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>