Știința Explorări ţntÔlnește ţn deplasare Steaua, ţn etapa a III-a (miercuri, ora 16.30)

Știința Explorări ţntÔlnește ţn deplasare Steaua, ţn etapa a III-a (miercuri, ora 16.30)

Mâine, de la ora 16.30, Știința Explorări va întâlni în deplasare Steaua București, în cadrul etapei a III-a a campionatului diviziei A1 de volei masculin.

    Partida va fi arbitrată de George Grădinaru (Galați) și Mihai Rușinoiu (Brăila), în timp ce observator FRV a fost desemnat Mihai Marin (Ploiești).

    Întâlnirea ar trebui să fie transmisă, în direct, de postul TV Digi Sport, dar acest lucru nu apare și în programul respectivei televiziuni.

    După ce a terminat pe locul 4 campionatul precedent, Steaua se anunță a fi și în acest sezon o pretendentă la medalii. Acest fapt este susținut și de victoria cu 3-0 de pe teren propriu cu Tricolorul Ploiești, considerată a fi una dintre favoritele la câștigarea titlului național. Roș-albaștrii au înregistrat și o sincopă, 1-3 în deplasare cu Dinamo, în etapa precedentă.

    Steaua și-a propus să câștige campionatul peste trei sezoane, printre voleibaliștii cu care dorește să-și realizeze obiectivul aflându-se și fostul voleibalist de la Știința Explorări, Gabriel Cherebeleață.

    Din motive obiective, 2017-2018 va fi un sezon de tranziție pentru băimăreni, care au demonstrat totuși prin victoria cu 3-2 obținută în ultima etapă cu Unirea Dej, că vor și sunt capabili să-și depășească condiția.

    În lotul deplasat în capitală a fost inclus și Vlad Negrean, care a ratat debutul sezonului din cauza unei accidentări.

    Programul etapei a 3-a (miercuri, 18 octombrie):

    - Steaua - Știința Explorări (ora 16.30, Digi Sport);

    - CSM București - CSȘ 2 CNE Baia Mare (ora 17);

    - Unirea Dej - Universitatea Cluj (ora 18);

    - VM Zalăi - CSU UV Timișoara (ora 18);

    - SCMU Craiova - Dinamo București (ora 18);

    - Arcada Galați - LMV Tricolorul Ploiești (ora 18).

Lasa un Comentariu

Adresa de email nu se va publica *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>