Știința Explorări joacă sÔmbătă la Craiova (ora 18)

Știința Explorări joacă sÔmbătă la Craiova (ora 18)

În acest weekend se dispută partidele etapei a 15-a din cadrul campionatului Diviziei A1 la volei masculin. În cadrul acestei runde, Știința Explorări va întâlni în deplasare formația SCMU Craiova.

    Partida se va desfășura sâmbătă, de la ora 18, și va fi arbitrată de Bogdan Stoica și Violeta Jianu, iar Niculae Stan (toți din București) va fi observator FRV.

    Înaintea acestei întâlniri, gazdele ocupă locul 6 în clasament, cu 21 de puncte, în timp ce Știința Explorări se află pe poziția a 9-a, cu 13 puncte. Băimărenii nu vor putea conta nici în acest joc pe Dmitryi Fedorenko (probleme cu viza).

    În partida tur Știința Explorări a făcut cel mai bun joc din acest sezon și s-a impus, suprinzător, cu 3-1. Din păcate, în acel meci Andrei Veber s-a accident grav (ruptură de tendon rotulian) și a devenit indisponibil până la finalul campionatului.

    Programul etapei a 15-a (20-21 ianuarie):

    - CSM București - LMV Tricolorul Ploiești (vineri, 20 ianuarie, ora 17.30, Digi Sport 3);

    - CSȘ 2 CNE Baia Mare - CSU UV Timișoara (sâmbătă, 21 ianuarie, ora 16);

    - Arcada Galați - Dinamo București (sâmbătă, ora 17);

    - Steaua București - Universitatea Cluj (sâmbătă, ora 17);

    - Unirea Dej - VM Zalău (sâmbătă, ora 18);

    - SCMU Craiova - Știința Explorări Baia Mare.

Lasa un Comentariu

Adresa de email nu se va publica *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>