Știința Explorări joacă ţn deplasare, la Galați (sÔmbătă, ora 18.30)

Știința Explorări joacă ţn deplasare, la Galați (sÔmbătă, ora 18.30)

Știința Explorări are parte, în etapa a 5-a a campionatului, de cea mai lungă deplasare din acest sezon. Băimărenii vor juca sâmbătă, de la ora 18.30, cu Arcada Galați, una dintre pretendentele cele mai autorizate la cucerirea titlului.

    Partida va fi arbitrată de Florin Vasile-Bosi și Mihai Coman, în timp ce observator FRV va fi Constantin Ispas (toți din București).

    Deținători ai Cupei și Supercupei României, gălățenii au făcut multe modificări în lot în această vară. Formația de pe Dunăre i-a transferat, printre alții, pe componenții lotului național Adrian Gontariu și Marian Bala, de la rivalele VM Zalău și SCMU Craiova.

    Gălățenii nu au avut parte însă de începutul de campionat pe care și l-au dorit, aflându-se în acest moment pe locul 3, cu 9 puncte. Ei au înregistrat în primele patru etape trei victorii și o înfrângere dureroasă pe teren propriu, 2-3 contracandidata la cucerirea titlului, LMV Tricolorul Ploiești.

    Băimărenii ocupă poziția a 8-a, cu 5 puncte, realizate în urma a două victorii spectaculoase obținute pe teren propriu, 3-2 cu Unirea Dej și 3-1 cu SCMU Craiova.

    Știința Explorări nu îl mai are în lot pe Andrei Veber, care s-a accidentat grav la meciul cu Craiova (ruptură de tendon rotulian). Andrei va fi operat azi la Târgu Mureș și, foarte probabil, va rata tot sezonul, perioada de recuperare fiind estimată să dureze cel puți șase luni.

    Programul etapei a 5-a (27-28 octombrie):

    - Steaua București - VM Zalău (vineri, 27 octombrie, ora 19.30, Digi Sport 3);

    - CSM București - Dinamo București (sâmbătă, 28 octombrie, ora 17);

    - SCMU Craiova - Universitatea Cluj (sâmbătă, ora 17.30);

    - CSȘ 2 CNE Baia Mare - LMV Tricolorul Ploiești (sâmbătă, ora 18);

    - Unirea Dej - CSU UV Timișoara (sâmbătă, ora 18);

Lasa un Comentariu

Adresa de email nu se va publica *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>