Știința Explorări are ca obiectiv ţn noul sezon o clasare pe locurile 1-5

Știința Explorări are ca obiectiv ţn noul sezon o clasare pe locurile 1-5

Știința Explorări a organizat azi o conferință de presă, ocazie cu care și-a prezentat oficial noile achiziții și a anunțat obiectivul pentru noul sezon, o clasare pe locurile 1-5.

La întâlnirea cu presa băimăreană au fost prezenți conducătorii clubului, antrenorul Marius Botea și jucătorii transferați în această vară.

    Gheorghe Mihai Bârlea (președinte CS Știința Baia Mare): Știința Explorări este echipa fanion a clubului nostru și suntem foarte mulțumiți de locul 4 obținut în sezonul precedent. În acest campionat pornim încrezători, dar trebuie să ținem cont că și alte echipe s-au întărit.

    Marinel Kovacs (președinte Știința Explorări): Din păcate sportul băimărean trece printr-o criză financiară, finanțarea de la Consiliul Local fiind pusă sub semnul întrebării. În aceste condiții noi concurăm pentru locurile fruntașe cu echipe care au bugete mult mai mari. E bine însă că avem o atmosferă bună la echipă și privim cu optimism noul sezon.

    Traian Rad Tăut (președinte executiv Știința Explorări): Suntem singura echipă din Maramureș care va juca într-o cupă europeană și ne așteaptă un sezon greu. Am încredere însă în antrenori și jucători și sperăm să ne descurcăm bine în noul campionat.

    Marius Botea (antrenor principal Știința Explorări): Sunt mulțumit de lot și consider că ne putem realiza obiectivul. Este foarte important pentru un antrenor să existe o liniște financiară la echipă.

    Robert Țuțea: Obiectivul fixat de club este unul realist. Eu voi face tot ceea ce depinde de mine pentru a ajuta echipa în noul sezon.

    Tamas Kaszap: Sunt fericit că am ajuns la Explorări. Echipa are potențial, atmosfera este bună și abia aștept să începem meciurile oficiale.

    Ștefan Lupu: Este un pas important făcut de mine în această vară, ajungând la o echipă care va juca în Cupa CEV, de la o echipă care în ultimii doi ani s-a bătut pentru salvarea de la retrogradare. Îmi doresc să fim sănătoși, pentru că atunci putem spera la rezultate frumoase.

    Artem Sushko: Mă bucur că am ajuns la Știința Explorări. Este o oportunitate foarte bună pentru cariera mea, mai ales că vom juca și într-o cupă europeană.

Lasa un Comentariu

Adresa de email nu se va publica *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>