Știința Explorări a ţnceput pregătirile pentru noul campionat

Știința Explorări a ţnceput pregătirile pentru noul campionat

 Vacanța de vară a voleibaliștilor de la Știința Explorări s-a încheiat. Băimărenii au început ieri pregătirle pentru noul campionat, la primul antrenament condus de antrenorii Marius Botea și Sorin Pop fiind prezenți 10 jucători: Ciprian Neamț, Liviu Râpeanu, Gheorghe Socaciu, Mihai Coasă, Rolland Balog, Csaba Nagy, Andrei Veber, Ștefan Lupu (venit de la LPS Piatra Neamț), Robert Țuțea (LPS Piatra Neamț) și Tamas Kaszap (Volley 92 Asnieres, liga a 2-a Franța). La reunirea lotului a fost prezent și ungurul Zoltan Kovacs, aflat în negocieri avansate cu Știința Explorări pentru semnarea unui nou contract.

    Au lipisit în schimb Gabriel Cherbeleață și Igor Didorciuc aflați în pregătiri cu loturile naționale ale României și Moldovei, în timp ce Paul Olar se află în convalescență după operația suferită la umăr. Brazilianul Alan Barbosa va reveni la echipă după data de 10 august.

    Explorări mai dorește să transfere un trăgător secund, având în vedere câțiva jucători străini pentru acest post.

    Băimărenii se vor pregăti în această lună pe plan local, după care vor participa la o serie de turnee de pregătire. Deocamdată au fost perfectate trei turnee: Piatra Neamț (2-4 septembrie), Dej (23-25 septembrie) și Cupa Explorări (finalul lunii septembrie).

    Marius Botea (antrenor Știința Explorări) Cred că va fi un campionat mai greu decât precedentul, deoarece sunt mai multe echipe care au făcut transferuri importante. Dacă vom reuși să mai aducem un trăgător secund de valoare, ne vom putea bate din nou pentru participarea într-o o cupă europeană.

Lasa un Comentariu

Adresa de email nu se va publica *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>