Ștefan Lupu (Știința Explorări): Sunt hotărÔt să lupt pentru un post de titular

Ștefan Lupu (Știința Explorări): Sunt hotărÔt să lupt pentru un post de titular

Ștefan Lupu este unul dintre cei trei voleibaliști care s-a alăturat lotului echipei Știința Explorări în această vară. Jucătorul ce evoluează pe postul de centru, a venit de la VCM LPS Piatra Neamț și a semnat un contract valabil pe doi ani. Lupu este născut la Fălticeni, în data de 28.05.1994, are 1,98 m înălțime și a mai jucat în carieră la CSU Suceava.

    - R. Cum s-a produs venirea ta la Știința Explorări?

    - Șt. Lupu: Antrenorul Marius Botea m-a dorit la echipă în ultimii ani, dar n-am putut veni, pentru că eram sub contract cu VCM LPS Piatra Neamț. În această vară am terminat contractul și Baia Mare a fost prima mea opțiune.

    - R. Cum a decurs acomodarea cu noii tăi coechipieri?

    - Șt. Lupu: M-am integrat repede pentru că îi cunosc din campionat pe majoritatea componenților lotului. În plus cu Andrei Veber și Rolland Balog am fost coleg și la lotul național de juniori.

    - R.: Cum vezi concurența cu ceilalți jucători din lot, care evoluează pe postul de centru?

    - Șt. Lupu: Eu cred că pentru mine este un lucru benefic. La Piatra Neamț am fost titular incontestabil și nu a fost un lucru bun faptul că nu am avut o rezervă de valoare. La Explorări lucrurile stau cu totul altfel, concurența fiind foarte puternică pentru postul de centru. Eu sunt decis să lupt însă pentru un post de titular.

    - R.: Cum vezi viitorul sezon?

    - Șt. Lupu: Eu cred că avem o echipă bună și nu ne rămâne decât să demonstrăm acest lucru și în campionat.

Lasa un Comentariu

Adresa de email nu se va publica *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>